Преглед на пријави

Филтрирај по Тип на пријава:
Пребарај по датум: Од: До:
Пребарај по број на пријава:

Денес


Нема пријави за денес.


Последни 7 дена


Статус Пријава
Одговорено samo me interesira koga opstinata ke napravi nesto za naselbata domac ,posebno za naselbata ciglana i gornata maala kade uste se gazi po konjski pat odnosno frlivte sljunak i ostavite naselenieto da...Повеќе
20.07.2017 во 09:12:53
Тип на пријава: Улици, патишта и тротоари


Поддржано од УСАИД - Проект за локална самоуправа


©2009 Општина Крива Паланка